Möt ditt inre barn, din inre kritiker och den visa kvinnan/mannen

Hur gamla vi än är så bär vi alltid de tidigare versionerna av oss själva med oss, inom oss. Din inre femåring eller tonåring existerar fortfarande. Redo att stiga fram när du kallar. 

Jag tror att mycket av den smärta vi upplever som vuxna beror på brist på kärlek till oss själva och att vi bär ett sårat inre barn inom oss. Kanske lyckas vi aldrig riktigt växa upp och njuta den vuxnes hela känsloregister och mognad utan att trösta och älska henne.Att hela det inre barnet –  lyssna på hennes tankar och släppa fram hennes känslor – kan vara mycket smärtsamt i början. Men när hon börjar känna sig trygg är det en säker väg till glädje och skratt och en lust att börja leka igen. Mitt inre barn, Lilla Viveka, är dessutom mycket klok och en öppen kanal till Universum och allt levande.För att hjälpa och vara goda mot andra behöver vi visa kärlek till oss själva först. Så inom oss, så utom oss. Varje försök att trycka ner den späda inre rösten och ignorera vår magkänsla för att passa in leder ofelbart till en inre strid. Istället för att konsekvent söka svaren utanför oss behöver vi vända oss inåt.

Inget rödvin, ingen Netflixserie, dating eller glittrande köpcentrum kommer någonsin att kunna fylla tomrummet som uppstår inom oss när vi inte lyssnar på vårt inre barn.

Är du redo att möta ditt inre barn och stå starkare inför utmaningarna i livet?

Nu går jag från ord till handling och erbjuder en kurs i den vackra ateljén i Annas Växthus i Sölvesborg. Vi möts tre måndagkvällar i höst, 30/10, 13/11 och 27/11. 1450:- Anmälan senast 23/10. Det finns sex platser.

Kontakta mig om du är intresserad så berättar jag mer. viveka.eriksson@live.se

Varmt välkommen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.