Så hände det till slut

Så hände det till slut. Jag skrev boken om mitt liv. Jag hade vetat i många år att jag hade en bok inom mig som behövde komma ut innan jag kunde fokusera på annat. Jag ville dela min inre resa, som varit helt livsavgörande. Som skickat ner mig i den djupaste förtvivlan och vanmakt och som plockat upp mig när jag fattat poängen och gjort de förändringar som varit nödvändiga. Kanske kunde det vara till hjälp för någon annan?

Den stora vinsten just nu, förutom att jag rent allmänt fått ett mer harmoniskt och lyckligt liv av att ha uttryckt min sanning, är kontakten med Lilla Viveka, mitt inre barn. Hon piggnade verkligen till under tiden jag skrev och gjorde sig allt oftare påmind. Jag hade varit väldigt rädd för att möta henne, med alla hennes sår och trauma, men det visade sig, när vi väl började prata, att hon många gånger hade en modigare och mer pragmatisk syn på tillvaron än sitt vuxna jag.

Bonusmaterial om Lilla Viveka och hennes resa kommer jag att dela här på bloggen Damjournalen.

Nu finns berättelsen om mitt liv som medberoende och beroende i i boken Handbok för sårade helare. Beställ den i nätbokhandeln eller på bod.se. Du kan också beställa ett signerat exemplar direkt av mig för 100 kr på viveka.eriksson@live.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.